IT-Palvelut Eeva Nikkilä

Eeva Nikkilä

Tarjoan kattavat palvelut digitalisointiin, verkkomarkkinointiin sekä tietokoneiden käyttöön. Toimin pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalassa. Koulutukseltani olen tietotekniikan AMK-insinööri.

Palvelut

Verkkosivut

Toteutan kaikilla laitteilla ja näytöillä toimivat verkkosivut moderneilla julkaisujärjestelmillä. Verkkosivupakettiin voi sisällyttää myös koulutuksen julkaisujärjestelmän käyttöön, tai jättää sivujen päivittämisen minun huolekseni. 

Yrityksen verkkomarkkinointi

Verkkosivujen lisäksi laitan yrityksenne some-palvelut ja hakukoneoptimoinnin kuntoon. Mietitään yhdessä, miten saisit parhaiten näkyvyyttä verkossa.

Sovellukset ja ohjelmistot

Tarvitseeko yrityksesi selaimessa toimivaa sovellusta tai laajempaa verkkopalvelua? Hyötyisikö yrityksesi esimerkiksi laskurista, asiakassivuista tai pienestä pelistä? Ohjelmistotekniikan insinöörinä minulla on taidot myös perinteistä verkkosivua monimutkaisempiin toteutuksiin. 

IT-Palvelut

Verkkokauppa

Haluatko perustaa verkkokaupan, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Autan sinut alkuun valitsemalla alustan ja tarvittaessa kustomoimalla sen tarpeisiisi sopivaksi.

Referenssit

Saalastin lomamökit

Saalastin lomamökit

Saalastin lomamökkien sivut on toteutettu Concrete5-alustalla. Sivuston lisäksi laitoin myös Facebook-sivut, TripAdvisorin ja Trivagon kuntoon.

Nipema Oy

Nipema

Nipema.fi-sivut on toteutettu Drupal-alustalla. Nettisivujen lisäksi olen ollut mukana kehittämässä työnohjausohjelmistoa maalauslinjastoille.

Savitaipaleen kunta

Savitaipale

Savitaipaleen kunnan nettisivut uudistettiin keväällä 2017. Suunnittelin sivuille uuden ulkoasun ja siirsin sivut Concrete5-alustalle. Lisäksi annoin kunnan työntekijöille koulutuksen sivujen päivitystä varten.

Taktifol

Taktifol

Taktifol-verkkokauppa on tehty Finqu-verkkokauppa-alustalle. Opastin kaupan käyttöönotossa sekä tarvittavien sopimusten tekemisessä. Lisäksi viilasin sivun ulkoasun kuntoon.

Yhteydenotto

050 465 3599 (myös WhatsApp)

eeva@eevanikkila.net