IT-Palvelut Eeva Nikkilä

Eeva Nikkilä

Tarjoan kattavat palvelut digitalisointiin, verkkomarkkinointiin sekä tietokoneiden käyttöön. Kotipaikkani on Savitaipale, mutta toimin koko Etelä-Suomen alueella. Koulutukseltani olen tietotekniikan AMK-insinööri.

Palvelut

Verkkosivut alkaen 300 €

Toteutan kaikilla laitteilla ja näytöillä toimivat verkkosivut moderneilla julkaisujärjestelmillä. Verkkosivupakettiin voi sisällyttää myös koulutuksen julkaisujärjestelmän käyttöön, tai jättää sivujen päivittämisen minun huolekseni. 

Yrityksen verkkomarkkinointi alkaen 100 €

Verkkosivujen lisäksi laitan yrityksenne some-palvelut ja hakukoneoptimoinnin kuntoon. Mietitään yhdessä, miten saisit parhaiten näkyvyyttä verkossa.

Sovellukset ja ohjelmistot alkaen 1000 €

Tarvitseeko yrityksesi selaimessa toimivaa sovellusta tai laajempaa verkkopalvelua? Hyötyisikö yrityksesi esimerkiksi laskurista, asiakassivuista tai pienestä pelistä? Ohjelmistotekniikan insinöörinä minulla on taidot myös perinteistä verkkosivua monimutkaisempiin toteutuksiin. 

IT-Palvelut

Verkkokauppa alkaen 500 €

Haluatko perustaa verkkokaupan, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Autan sinut alkuun tai teen koko homman puolestasi.

Referenssit

Saalastin lomamökit

Saalastin lomamökit

Saalastin lomamökkien sivut on toteutettu Concrete5-alustalla. Sivuston lisäksi laitoin myös Facebook-sivut, TripAdvisorin ja Trivagon kuntoon.

Nipema Oy

Nipema

Nipema.fi-sivut on toteutettu Wordpress-alustalla. Nettisivujen lisäksi olen ollut mukana kehittämässä työnohjausohjelmistoa maalauslinjastoille.

Savitaipaleen kunta

Savitaipale

Savitaipaleen kunnan nettisivut uudistettiin keväällä 2017. Suunnittelin sivuille uuden ulkoasun ja siirsin sivut Concrete5-alustalle. Lisäksi annoin kunnan työntekijöille koulutuksen sivujen päivitystä varten.

Taktifol

Taktifol

Taktifol-verkkokauppa on tehty Finqu-verkkokauppa-alustalle. Opastin kaupan käyttöönotossa sekä tarvittavien sopimusten tekemisessä. Lisäksi viilasin sivun ulkoasun kuntoon.

Yhteydenotto

050 465 3599 (myös WhatsApp)

eeva@eevanikkila.net