IT-Palvelut Eeva Nikkilä

Eeva Nikkilä

Tarjoan kattavat palvelut digitalisointiin, verkkomarkkinointiin sekä tietokoneiden käyttöön. Kotipaikkani on Savitaipale, mutta toimin koko Etelä-Suomen alueella. Koulutukseltani olen tietotekniikan AMK-insinööri.

Palvelut

Verkkosivut alkaen 300 €

Toteutan kaikilla laitteilla ja näytöillä toimivat verkkosivut moderneilla julkaisujärjestelmillä. Verkkosivupakettiin voi sisällyttää myös koulutuksen julkaisujärjestelmän käyttöön, tai jättää sivujen päivittämisen minun huolekseni. 

Yrityksen verkkomarkkinointi alkaen 100 €

Verkkosivujen lisäksi laitan yrityksenne some-palvelut ja hakukoneoptimoinnin kuntoon. Mietitään yhdessä, miten saisit parhaiten näkyvyyttä verkossa.

Verkkokauppa alkaen 500 €

Haluatko perustaa verkkokaupan, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Autan sinut alkuun tai teen koko homman puolestasi.

Sovellukset ja ohjelmistot alkaen 1000 €

Tarvitseeko yrityksesi selaimessa toimivaa sovellusta tai laajempaa verkkopalvelua? Hyötyisikö yrityksesi esimerkiksi laskurista, asiakassivuista tai pienestä pelistä? Ohjelmistotekniikan insinöörinä minulla on taidot myös perinteistä verkkosivua monimutkaisempiin toteutuksiin. 

IT-Palvelut

IT-konsultointi ja opastus 30 € / tunti

Autan myös muissa tietokoneisiin liittyvissä asioissa, esimerkiksi tietokoneen ja muiden laitteistojen käytössä ja hankinnassa. 

Referenssit

Keravan fysiopiste

Keravan fysiopiste

Keravanfysiopiste.fi on tyypillinen "käyntikorttisivu", joka esittelee yrityksen tärkeimmät palvelut, hinnaston sekä sijainnin ytimekkäästi. Sivusto on toteutettu Concrete5-alustalla.

Nipema Oy

Nipema

Nipema.fi-sivut ovat laajempi kokonaisuus tuote-esittelyineen. Sivut on toteutettu Wordpress-alustalla. Nettisivujen lisäksi olen ollut mukana kehittämässä työnohjausohjelmistoa maalauslinjastoille.

Savitaipaleen kunta

Savitaipale

Savitaipaleen kunnan nettisivut uudistettiin keväällä 2017. Suunnittelin sivuille uuden ulkoasun ja siirsin sivut Concrete5-alustalle. Lisäksi annoin kunnan työntekijöille koulutuksen sivujen päivitystä varten.

Yhteydenotto

050 465 3599 (myös WhatsApp)

eeva@eevanikkila.net

Yritystalo, Kievarintie 1, 54800 Savitaipale

(Peltoinlahdentien sisäänkäynnistä toinen ovi vasemmalla)

Yritystalo

Kartta